ШОУ 

Миро копира клип на победител от „Евровизия”

Руската мегазвезда Дима Билан се оказа творческо вдъхновение за Миро. Родният изпълнител реши да изкопира клип на певеца, който спечели „Евровизия” през 2008 година и замина да снима новия си клип в Исландия.

Фенове на двамата веднага разпознаха приликите между двете видеа. Водопади, океан, скали, всички кадри са идентични с тези от клипа на руснака Билан – „Океан”.

Нежната музика и лиричен текст съпровождат и двете парчета. Фактите обаче говорят най-добре, пише в. „България днес“.

Пръв в Исландия снима именно руският любимец на нежния пол, който каца на острова през 2017 година и записва видеото към песента си „Океан”. Още тогава Дима шокира феновете като се пуска с гола глава. Песента обаче видя бял свят едва преди няколко седмици. Само за месец парчето събра над 6 милиона гледания, докато баладата на Миро е с доста по-скромни резултати.

Родният певец също обяви, че снима клип в Исландия и то съвсем скоро. По-конкретно, само месец преди да обяви видеото си в социалните мрежи.

Добричлията каза, че снима в Исландия не само заради красивата природа, но и заради цената, която плаща. Певецът твърди, че в България това би му струвало в пъти по-скъпо, а и логистиката, за да получи разрешение за снимки из родните красиви местности се оказала невероятно сложна.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ