Home » Новини » Реал Мадрид не знае, че Мбапе иска допълнителни 100 млн. евро, но не се отказва от Холанд!

Реал Мадрид не знае, че Мбапе иска допълнителни 100 млн. евро, но не се отказва от Холанд!

Сподели новината

Реал Мадрид не е наясно с това, че нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе иска допълнителни 100 млн. евро за финализиране на сделката за преминаване на „Сантяго Бернабеу“ и очаква трансферът в крайна сметка да се осъществи, съобщава испанският вестник Marca.

Според информацията на изданието, Кралският клуб не се е отказал и от това да привлече стрелеца на Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд, който е обект на интерес от шампиона на Англия Манчестър Сити – „гражданите“ са съперникът на Реал в полуфиналите на Шампионска лига.

„Белият балет“ е на път да спечели титлата на Ла Лига и е на две стъпки от 14-и триумф в най-престижния европейски клубен турнир.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар