ЛИЦАТА ШОУ 

Ани Цолова фалира с новия си проект

Ани Цолова е изпаднала във финансов колапс, след като не успяла да прокопса и в новото си амплоа на ментор по журналистика. Само преди половин година бившата водеща на „Здравей, България“ анонсира, че се захваща с провеждане и водене на семинари, като заяви, че на тях ще обучава бъдещи медийни кадри. Шест месеца по-късно Цолова е провела една-единствена беседа през януари, а интересът към проекта ѝ изобщо не бил такъв, какъвто тя очаквала да бъде.

Първоначалният ентусиазъм на журналистката секнал, а консултантската ѝ фирма си вървяла към фалит. Ани обаче нямала никакви шансове да се върне обратно в телевизията, защото пътищата ѝ и към Би Ти Ви, и към Нова били затворени. След скандалното ѝ отстраняване от сутрешния блок на втората и конфликтите ѝ с ръководството те не искали да чуят за нея. В Би Ти Ви също нямало как да отиде и да проси работа, понеже навремето си тръгнала предателски от екипа, подлъгана от по-голямата заплата и обещана свобода от конкурентната медия. Единственият ѝ вариант бил да води преговори с някой от второстепенните канали, но пък егото не ѝ позволявало да сниши гарда чак дотам.

Междувременно Цолова нямала никакви приходи и разчитала единствено на операторската заплата на мъжа си Васил Мичев, както и на оскъдните си спестявания, които успяла да задели по времето, когато беше водеща и се разписваше срещу 5 бона месечно, а отделно от това получаваше и стимулиращи бонуси на всяко тримесечие. За сметка на безработицата, която я измъчвала в момента, Анна поне била имотна.

От рода на баща си и дядо си наследила апетитни земи, 30 декара от които твърди, че продала, за да закупи палата си в столичния баровски квартал „Драгалевци“. Хора от Плевенско обаче доверяват, че тя притежавала и друго недвижимо имущество, но пък проблемът бил, че трябвало да го дели с брат си Стоян, който не бил съгласен да продава.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ