Home » Спорт » Ето ги част от съперниците на българския шампион в първия кръг на ШЛ

Ето ги част от съперниците на българския шампион в първия кръг на ШЛ

Сподели новината

Новият-стар шампион на България по футбол – Лудогорец, научи шест от 17-те си потенциални съперници в първия квалификационен кръг на Шампионската лига. В него „орлите“ ще бъдат поставени с коефициент от 23.000.

Един от най-сериозните съперници, които може разградчани да срещнат още на старта, е шампионът на Полша, където с реални шансове за титлата са три отбора – Раков, Лех Познан и Погон Шченин, като със сигурност и трите тима ще бъдат непоставени.

Все още не е ясно в коя урна ще са шампионите на Израел и Швейцария. По вероятно е да са в тази на Лудогорец, но ако са сред непоставените, автоматично се превръщат в потенциални съперници за родния първенец още на старта. Шампион на Швейцария ще е Цюрих, който води с огромна преднина пред рекордьора по титли Базел.

Ако „орлите“ преодолеят първия предварителен кръг на ШЛ, те ще си осигурят поне още 6 мача в Европа. Лудогорец ще бъде поставен и във втория предварителен кръг на най-престижния европейски клубен турнир.

Първият мач ще се играе на 5/6 юли, а реваншът – на 12/13 юли.

Ето кои са и първите 6 отбора, които е възможно да срещне Лудогорец в първия квалификационен кръг в ШЛ:

Шахтьор Солигорск (Беларус), Клаксвик (Фарьорски острови), Тобол (Казахстан), Шкупи (Северна Македония), Рига (Латвия), Динамо Батуми (Грузия)

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.