СИНЯ ЛАМПА 

Марковски: Няма доказателства, че Иванчева е искала подкуп и е взела подкуп

Адвокатът по делото срещу бившият кмет на Младост, Десислава Иванчева – Марин Марковски заяви по Нова тв, че продължава да се притеснява, когато става дума за присъди на негови клиенти, но има и голяма доза оптимизъм. По думите му доказателства няма за това, че тя е искала подкуп и е взела подкуп. За да иска 20 години затвор, прокуратурата се основава на две обвинения.

По думите на Марковски от обвинението трябва да докажат, че е искала 500 000 евро. Не е вярно, че са й светнали ръцете. Не може да се броят пари с длан с и мустак, заяви Марковски.

Когато тя е подписвала протоколи, с това, Марковски обяснява намереното флоуресциращо вещество. Най-главният обвинител по делото срещу Иванчева промени показанията си. Това беше единственото доказателство на прокуратурата, заяви Марковски.

„Неискащият подкуп Иванчева се среща само веднъж с Ваклин, когато той е носил парите в кабинета, но тя го гони. Вторият път, когато са взети 70 000 евро в колата, Дюлгеров ги оставя на задната седалка“, припомни Марковски. Имам изключително важна задача – да спася една невинна жена, заяви адвокатът.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ

Leave a Comment