ШОУ 

Христо Сираков изгонен от тъщата

Бизнесменът Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, е бил изгонен от последната си кандидат-тъща, пише в. „Телеграф“.

Майката на плеймейтката Дениз Хайрула била твърдо против дъщеря й да има връзка с организатора на еротични конкурси и й заявила в прав текст, че той не е желан в дома им заради голямата им възрастова разлика от 38 години.

Красивата Дениз има връзка със столичния бохем от началото на 2019-та. В медийното пространство ту ги събираха, ту разделяха. Оказа се, че двамата отново се носят на крилете на любовта, но това е тайна за кандидат-тъстовете на Сираков.

„Преди разликата в годините ме смущаваше. Хората, когато видят младо момиче с по-възрастен , веднага си мислят, че става дума за пари. Сега, когато това дойде и до моята глава, аз осъзнах, че не винаги е така, поне в моя случай. Хубавото е, че поне моите приятелки приемат Христо и ме подкрепят. Някои в началото реагираха по-странно, което е нормално за мен. Това си е мое решение, те го уважават. Родителите ми не знаят за връзката ни“, признава Дениз пред Пик.

Софиянката, която на последния конкурс на „Мис Плеймейт“ грабна титлата „Плей Стар“, споделя още, че за момента не живее със Сираков и не са сгодени. Дениз смята, че е малка за тази стъпка, но силно вярва, че е намерила правилния човек в лицето на бизнесмена. „Аз не съм съблазнявала него, а той мен. Около Христо винаги има много красиви жени, но както казва той – те са празни момичета. Аз го впечатлих с това, че мога да му дам повече от красота, от сексапил, от секс или каквото и да било“, казва още Хайрула.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ

Leave a Comment