Home » Спорт » Бербатов загубил много важно дело?

Бербатов загубил много важно дело?

Сподели новината

Претендентът за президентския пост в БФС Димитър Бербатов е загубил и на втория инстанция опита си да бъде вписан като шеф на футболната ни централа в Търговския регистър, твърди Блиц.

Първото заявление на бившия №9 се случи още в края на март. Тогава то бе спряно от Софийски градски съд след жалба от страна на настоящето ръководство на централата в лицето на вицепрезидента Емил Костадинов.

Тогава Бербатов и екипът му подадоха документи до Агенцията по вписванията, за да бъдат вписани решенията от проведения от тях конгрес на БФС на 18 март, включително записването на новия президент и Изпълнителен комитет на организацията.

Според информацията, Димитър Бербатов е обжалвал пред Софийска апелативен съд, но и оттам резултатът е същият.

Поставете оценка:

3.3

Оценка 3.3 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар