ЛИЦАТА 

Британски комик открит мъртъв от българската му приятелка Нели

Приятелката, която полагаше грижи до последно за покойния британски комик Фреди Стар, е помолила неговото отчуждено семейство да се събере след смъртта му – казвайки, че не са си говорили от години, пише The Sun. Фреди имаше шест деца от четирите си съпруги – с последната, Софи Лея, Днес на 38, се раздели през 2015 г. Последната му съжителка Нели Георгиева, на 47 г., казва: „Надявам се да се чуя със семейството му, неговата дъщеря или син. Не знам какво да правя. Искам посолството да ми се обади, да ми каже какво се случва, какво да правим с него. “

Българката Нели намери тялото на Фреди в дома му в Михас в четвъртък, когато се върнала от пазаруване. По-късно испанските власти потвърдиха, че е починал от инфаркт. Тя казва, че комиксът е прекарал последните си часове в ужас с тримесечното им коте, наречено Малкият Фреди.

Тя казва: „Той е прекарал цял ден целувайки и прегръщайки Малкия Фреди. Той има същите очи като Фреди и лицето му е нахално като неговото.“ Нели се преместила в апартаментския комплекс с Фреди, след като първоначално е била чистачка, а по-късно започна да се грижи за застаряващия комик.

Казва, че Фреди отказал пушенето, но се нуждаел от кислороден апарат, за да му помага да диша. Тя добавя: „Живях с него четири години. Бях добър приятел. Обичах го – не романтично, нито сексуално, а личността му като приятел и спътник. И Фреди ме обичаше. Той би казал: „Нели, ти си моят ш…н ангел“. Той винаги се усмихваше и разказваше шеги. Той беше страхотен човек. Нели каза, че Фреди е бил каран в болница с линейка два пъти през последните две години, но в деня на смъртта си изглеждал добре.

Тя добавя: „Отидох в магазина за 30 минути и се върнах и той беше мъртъв. Преди беше добре. Гледаше телевизия и играеше с котката и нищо не го притесняваше. Но имаше проблеми със сърцето. След операция той беше в кома. Когато го срещнах, той беше болен. Имаше астма и проблеми с белите дробове. Той имаше много проблеми, но никога не знаех колко е зле.

Нели също така признава, че дълго време не знаела за огромната слава, която нейният приятел някога е имал. Тя добавя: „Фреди беше нормален човек. Той никога не се е държал като звезда. Веднъж отидохме за кафе и хората искаха да се снимат с него. Предположих, че са негови приятели.“

Преди години Фреди Стар беше съден за педофилия, след като момиче, участвало в негов филм, го обвини, че й посягал.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ