ШОУ 

Сузанита сменила гаджето с богаташ

Сузанита се е разделила с приятеля си Александър и има нова тръпка. Това съобщи самата рапърка пред БТВ и уточни, че вече от близо месец излиза с друг мъж. По думите ѝ, освен че е красив, то е и доста богат.

Карахме се, оправяхме се, събирахме се, прощавахме си, но в крайна сметка когато нещо не се получава, то така е писано, каза тийнейджърката за края на връзката си с Александър. Дъщерята на Орхан Мурад си е направила татуировка с първата буква от името му, но няма намерение да я маха, защото той е бил част от нейното минало.

Той избра да продължи по един път, аз по друг път и просто се разминаха пътищата ни, посочи тя и му пожела да си намери момиче, което да не му изневерява.

На въпрос дали новото ѝ гадже я засипва с букети, тя уточни, че получава много повече от цветя. „Това, че нося обувки за 2 бона, искам да ви кажа, че съм стояла и с една стотинка. Не ме е срам да го кажа…“, добави Сузанита и призна, че се облича с маркови дрехи, но не е забравила откъде е тръгнала и е имало моменти, в които си е брояла стотинките.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ

Leave a Comment