СПОРТ 

ЦСКА без капитана си до края на сезона

Николай Бодуров няма да играе за ЦСКА до края на сезона. Капитанът на „червените“ пропусна последните двубои и никой от клуба не дава официална информация за състоянието му.

Липсата на данни около казуса на Бодуров породи версията, че той е отстранен от тима, защото не желае да преподписва договора си. Това обаче не отговаря на истината. Бодуров е дал дума, че няма проблем около изтичащия му контракт, а преди десетина дни отказа изключително примамлива оферта от Казахстан, която бе с четворно увеличение на заплатата му. Самият играч също заяви няколко пъти, че няма проблем да завърши кариерата си в ЦСКА и ще напусне, само ако излезе оферта от наистина сериозен клуб в чужбина.

Истинската причина за липсата на национала е травма в кръста. Той е с две дискови хернии, които на практика не му позволяват да се подлага на максимални физически натоварвания. Според „Блиц“ Бодуров се оплаквал от болки и имал проблеми със съня, като се колебаел дали да се подложи на операция или дори да сложи край на кариерата си. Очаква се последната дума да е на сърцатия бранител, който обаче със сигурност ще е аут до края на сезона, освен ако не реши да играе на обезболяващи и да рискува още по-сериозно влошаване на здравословното му състояние.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ

Leave a Comment