ПОЛИТИКА 

Антоанета Христова: ГЕРБ е в много тежка криза

„ГЕРБ се намира в много тежка криза, Борисов взе на ръчно управление предизборната кампания. ГЕРБ се опитва да намери всички пукащи звена от гледна точка на личности.“ Това каза политологът Антоанета Христова в сутрешния блок на БТВ.

„Моделът на скритата коалиция между ГЕРБ и ДПС е това, което управлява е това, което се наложи. Проблемът е системен, раздялата с хора върши работа донякъде. Избирателят е в тежка ситуация – няма алтернатива“, коментира политологът Даниел Смилов от Център за либерални стратегии.

„Няма смяна на моделът при изборът на Десислава Танева. Бих благодарил на г-н Порожанов, ние не го сменяме с по-добър човек, сменяме го с човек, който е бил в управлението, когато са се извършвали тези нарушения. Управляващите сменят единия с друг, с някой, който може да прикрива“, каза Румен Драганов от Института за оценки и анализи в туризма.

Политическите партии не разполагат с много качествени кадри и това е проблем. Все още партиите не са се научили да подбират и подготвят кадрите“, добави Илиева.

„Мълчанието по отношение на КТБ е основата на това нещо. Кризата ще доведе до обезкуражаване на избирателите“, допълни Смилов.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ

Leave a Comment