Home » Спорт » Лотар Матеус попиля ръководството на Байерн Мюнхен

Лотар Матеус попиля ръководството на Байерн Мюнхен

Сподели новината

Байерн Мюнхен изпрати десетия си пореден шампионски сезон, но усещането в Германия е, че по-скоро конкурентите остават прекалено далеч, за да се възползват от неубедителните игри на тима. Лотар Матеус междувременно разкритикува трансферната политика на „баварците“ с коментар пред Sky Sports.

В момента в Байерн изобщо нямат представа какво правят с трансферите. Купуват се футболисти с високи заплати, а в същото време възнаграждението на по-заслужилите хора в отбора остават същите, въпреки че са написали историята на клуба през последните години. За тях все парите не стигат“, каза легендата на тима.

Той обвини за това Оливер Кан и Хасан Салихамиджич, които в момента дърпат конците в състава на Юлиан Нагелсман.

Преди време Ули Хьонес казваше, че всеки млад германски национал трябва да мине през Байерн Мюнхен и това за дълго време си беше като закон. Днес обаче хора като Нико Шлотербек от Фрайбург предпочита да играе за Борусия Дортмунд, вместо да дойде в Байерн, където и без друго има нужда от нов централен бранител“, каза още Матеус.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.