ПОЛИТИКА 

Симеонов: Не може Румен Радев при всеки повод да прави дебелашки намеци

„България е в началото на 90-те години на миналия век по отношение на туризма“, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Валери Симеонов, лидер на НФСБ и водач на евролистата „Патриоти за Валери Симеонов“.

Той нападна отново Николина Ангелкова и заяви, че е явно, че докато има ГЕРБ и тя ще заеме важен пост. „Ясно е на всички, че е близка до ръководството и няма да се заменим с този министър“, каза Симеонов.

Относно случващото се в Министерство на земеделието и оставката на Румен Порожанов, той категорично заяви, че е ясно, че там има корупция.

„Поведението на Румен Радев в момента е на кандидат за евродепутат. Той определено участва в кампанията и принизява институцията. Не може при всеки повод да прави дебелашки намеци“, заяви още Симеонов.

Относно зачестилите появи на премиера Бойко Борисов, лидерът на НФСБ каза, че не се изненадва и че е видно как се появява вече често по естакади и магистрали и носи печени агнета.

„Всеки има трески за дялане“, напомни той. Относно вота за членове на ЕП на 26 май, Валери Симеонов каза: „Избори като избори. И те ще минат и след три месеца ще забравим“.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ

Leave a Comment