Home » Новини » Манчестър Юнайтед с комично предложение към Интер за Лаутаро Мартинез

Манчестър Юнайтед с комично предложение към Интер за Лаутаро Мартинез

Сподели новината

Манчестър Юнайтед прави отчаят опит с един куршум да отстреля два заека, като предлага Антони Марсиал в размяна за Лаутаро Мартинез, пише Mirror.

„Червените дяволи“ се надяват, че най-накрая ще могат да се разделят с френския нападател, който се превърна във финансова тежест, след като окончателно спря да бележи и разочарова дори с изявите си в Севиля, където прекара последните месеци под наем.

Британското издание твърди още, че Юнайтед да готови да доплатят £42 млн., за да убедят ръководството на Интер, че сделката си струва.

Нашата оценка е, че подобен трансфер надали ще се случи, като единственото, което от „Олд Трафорд“ в момента могат да предложат на „нерадзурите“, е пари.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар