Home » България » Бабикян: Реакцията на президента е необяснима

Бабикян: Реакцията на президента е необяснима

Сподели новината

Коалицията ще остане на власт, прогнозира в интервю за БНР Арман Бабикян от Движение „Ние идваме“:

,,Заради войната управляващата коалиция започна да изглежда малко по-стабилно, въпреки обърканите ѝ действия, които също сме критикували. Състоянието, до което в момента е докарана коалицията, е на практика четирима партньори, които се движат общо взето в една посока, но единият има комуникационен проблем със собствения си електорат за това да обясни всичко, което се случва, имам предвид БСП“, коментира още той.

Надявам се, че няма да видим президента на някоя от проявите в защита на българския неутралитет, защото работата на президента като върховен главнокомандващ е да мисли за страната си, за нейната защита и адекватна позиция. Това със сигурност не става на масови прояви. За мен е необяснимо в момент, в който институциите трябва да бъдат обединени и да работят в синхрон, реакцията на президента за мен е необяснима, сподели Бабикян.

Войната винаги е критичен момент, стига се до крайности, стига се до онези дълбини, които човек няма как да прескочи в собствените си разбирания. Надявах се, че наличието на модерния свят в 21 век вече да е довело нещата до момент, в който може да се направи естествен нормален цивилизован избор между агресор и нападнат, между реакционна теория и между нормални цивилизовани отношения и изглежда съм сбъркал, посочи той.

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар