ШОУ 

Катето Евро с 200 лв. пенсия, прави ферма за пчели

Във ферма за пчели крои планове да превърне двора на къщата си в Кокаляне Катерина Евро. Актрисата от „Оркестър без име“ е решена да се отдаде на пчеларството, за да си докарва доход за времето, в което окончателно ще приключи с актьорската професия и за което, както стана ясно наскоро, ще ѝ се полага мизерната пенсия от 200 лв.

61-годишната Евро разбрала за горната сума, когато преди няколко дни решила да си направи справка в НОИ. Оказало се, че има само 12 от изискуемите за жените 34 години трудов стаж.

Актрисата обаче вече има стратегия, чрез която да не остане гладна на стари години. Катерина се е запалила по идеята да се заеме по-сериозно с пчеларството и производството на мед, който щяла да пласира в артсредите. В двора си в Кокаляне майката на Сашко Кадиев има един кошер, а добития от нея домашен мед консумира цялото семейство.

Смята да ги увеличи с още три-четири. „Сега все още си работя, изкарвам пари, но не съм от тези майки, които да просят от децата си: „Майче, дай ми пари“. А и Сашко е малко стиснат. Абе, с кошерите и меда ще се оправям на старини“, амбицирана е борбената Евро.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ