СИНЯ ЛАМПА 

Зарязана съпруга запали мъжовата си къща, имал любовница

Изоставена от мъжа, от когото има 4 деца и с когото живеела на семейни начала жителка на котелското село Градец е задържана по обвинение в палеж, съобщиха от ОД на МВР – Сливен. Инцидентът при който изгоря къщата на 49-годишния Борис Оцов е станал през нощта на 13 май, само по чудо собственикът не е пострадал, а пристигналите огнеборци спрели пламъците до стената на съседните две жилища в ромската махала.

В хода на образуваното досъдебно производство е задържана 27-годишната Николинка Костова, която се оказала бременна в петия месец. Жената обяснила драсването на клечката с факта, че таткото на децата се заплеснал по 15-годишна черноочка от старозагорско село и заживял с нея.

Влюбените „гълъбчета“ се запознали през зимата, когато Борис ходил с прирятели да сече дърва, на финала на секаческата „командировка“ мъжът довел новата си изгора в Градец.Двамата спели в единствената обзаведена с мебели стая, а пренебрегнатата майка и съпруга трябвало да се подслони в бараката на двора. Същата участ сполетяла и децата й , които прелюбодеецът не искал да признае за свои.

„Яд ме е, че сега ще трябва да лежа в затвора, а тоя ще лежи до младата си любовница, наместо да гние в гроба…“, настояла при първоначалния разпит Николинка. По думите на градечани Борис бил известен „любовчия“. Преди Николинка той имал още две „съпруги“, които изгонил заради по-млади от тях жени.

Многодетната майка му се падала трета братовчедка, преди да се вземат тя също имала друга връзка и никой не можел със сигурност да каже кое е бащата на четирите невръстни хлапета.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ