ЛИЦАТА 

Майката води Меган Маркъл до олтара

Майката на Меган Маркъл – Дория Радлан може да я заведе до олтара, съобщи сайтът Ти Ем Зи. Това стана ясно, след като бащата на актрисата и фотомодел Меган Маркъл Томас Маркъл взе решение да не присъства на сватбата на дъщеря си с принц Хари.

Родителят на Меган мотивирал решението си да не присъства на сватбата на 19 май с притеснението да не я излага. Една от причините е забъркването му в скандал. Преди дни той разреши на фотографи срещу заплащане да го снимат как се готви за тържеството, за да оправи предварително създаденото негативно впечатление за него.

Принц Хари и Меган Маркъл помолиха за разбиране и уважение след отказа на бащата. Безпрецедентно изявление на двореца Кенсингтън за „тази трудна ситуация“ не потвърди новината, че Томас Маркъл се е раздразнил от реакцията срещу него, че се е снимал за пари – цели 100 000 долара, и заявил, че повече не иска да злепоставя дъщеря си със своята поява на височайшето събитие.

Самата Меган Маркъл е много разстроена от отказа. „Той е горд мъж, който иска да бъде баща, а не да се грижат за него“, пишат медиите. Според Ти Ем Зет, миналата седмица Томас е претърпял инфаркт, но не се е задържал в болница, за да може да отиде на сватбата. Официално потвърждение за това обаче няма.

Полусестрата на Меган Маркъл – Саманта, миналата седмица каза, че снимките на баща й са нейна идея. Меган Маркъл не поддържа връзка с доведените си сестра и брат и не ги е поканила на сватбата.

В началото на май Кенсингтънският дворец съобщи, че Томас Марлкъл ще заведе дъщеря си до олтара. Любопитна подробност е, че британският принц Хари и Меган ще прекарат нощта преди сватбата си на 19 май в различни хотели в Уиндзор.

„Принц Хари ще отседне в х-л „Дорчестър кълекшънс Коуърт парк“. Заедно с Негово Кралско Височество ще бъде и кумът му – херцогът на Кеймбридж“, съобщи дворецът Кенсингтън, имайки предвид по-големия брат на младоженеца принц Уилям.

Нощувката в „Коуърт парк“ струва над 2000 лири. „Мис Маркъл, придружена от майка си г-жа Дория Рагланд, ще отседне в х-л „Кливдън хаус“, съобщи дворецът Кенсингтън.

Началната цена на нощувка там е 1535 лири

Хотелът, избран за Меган Маркъл, има печална слава заради ролята в скандала, разтресъл британския политически и социален елит през 60-те години на миналия век. Там министърът на отбраната Джон Профумо се запознава с 19-годишната танцьорка Кристин Кийлър. Връзката им почти сваля правителството, когато става ясно, че Кийлър е близка и със съветското военно аташе. Хотелът дори предлага „почивка в стил аферата „Профумо“. Той е на 10 км от замъка Уиндзор.

Три дни след сватбата принц Хари и Меган Маркъл ще присъстват на честването на 70-ия рожден ден на принц Чарлз на 22 май в градините на Бъкингамския дворец.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ