ШАРЕН СВЯТ 

И нашенци напират за най-голямата сексоргия

Българи напират да се включат в най-голямата сексоргия в света, която ще се проведе през юни в Лас Вегас, пише в. „Телеграф“. Все още не е ясно каква е точната бройка на нашенците, решили да скъсат със задръжките си за няколко дни. Проявата, планирана за 2 юни, ще премине под патронажа на организацията „Менидж лайф“, в която членуват предимно „сексуално освободени хора“.

Тя е част от сексфестивала Sin City 8. Целта е да се подобри предишния японски рекорд от 2007 г., при който 500 двойки правиха секс в склад. Предполага се, че в Лас Вегас ще се стекат над 1000 души за оформянето на двойки и шведски тройки. Таксата за участие е равностойността на 145 британски лири за двойки и 18 лири за непридружени жени. Ще бъдат раздавани много презервативи, лубриканти, хавлиени кърпи и мокри кърпички.

Организаторите обещават да оборудват чисто и комфортно място за поставянето на рекорда. Ще бъдат обособени и специални пространства за изхвърлянето на отпадъците след оргията. За да не се разкрива идентичността на рекордьорите ще бъдат раздавани и специални маски за покриване на лицата им. Желаещите могат да се явят в свои секси костюми. Но за разочарование на мераклиите от мъжки пол, на проявата няма да бъдат допускани непридружени от дами мъже.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ