СИНЯ ЛАМПА 

Люси Иларионов с подробности за стрелбата по колата му: Обиждаше и ме наричаше „дебел г*з“

Нямаше да се обадя, ако не беше стреляно. Нямаше да се обадя, ако не бяха хвърляни бутилки. Ако само бяха псували, щях да си продължа. Това е нещо, което се случва всеки ден и за съжаление започваме да свикваме с тази агресия. Това каза в сутрешния блок на БТВ режисьорът Люси Иларионов.

Той разкри подробности за инцидента и агресията на пътя, която е преживял с приятелката си Ани Хоанг в неделя, малко След Велико Търново. „Стреляха по колата ми. Разбрах, че е газов пистолет. Ани дори помисли, че сме спукали гума. Първоначално не се уплаших. Но какво означава да не се уплаша? Сега беше газов пистолет, но другия път може да е боен. Момчето от другия автомобил започна да се държи доста нагло, да показва средни пръсти, да хвърля бутилки. Всичко щях да подмина, ако беше само псуване“, повтори Иларионов.

„От полицията във Велико Търново пуснаха бюлетин, в който въобще не се споменава за стрелба. На мен ми е ясно, че там напоследък се случиха доста инциденти и може би от полицията се опитват да прикриват някои факти, но аз им казах, че съм заснел всичко и ще го покажа. Пред полицаите момчето се държа много нагло. Обиждаше и ме наричаше „дебел г*з“.

За мен той е един келеш. Разбрах, че учи право и един ден ще става адвокат. За мен този човек не може да работи това. Аз ще следя какво се случва и ще настоявам този човек да си получи заслуженото наказание“, категоричен беше той.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ