ШОУ 

Наум Шопов-младши кани на благотворителна тренировка

Звездата от „Откраднат живот“ Наум Шопов-младши ще участва в благотворителна кросфит тренировка, чиято цел е набирането на средства за лечението на малкия Никола Беженаров.

5-годишното дете страда от спинална мускулна атрофия и се нуждае от лечение, струващо около 120 хиляди долара. Екранният доктор Тасев призова всеки, който иска да помогне на Никола да се присъедини към него на стадион „Раковски“ на 20 май от 9,30 ч.

Освен него, в благотворителната инициатива взимат участие още бившият футболен национал Благой Георгиев-Джизъса и кросфит треньора Валентин Робов. „Нека да потренираме заедно и да помогнем на Никола и семейството му в трудната битка!”, призовава още Шопов-младши.

Междувременно сюжетът на новите епизоди на „Откраднат живот“ ще поставят любимата на героя му – коремния хирург Тасев, пред нови изпитания. След като се опита да избяга от съпруга си, бременната Ина Фотева (Ирина Митева) ще бъде заловена от охраната на бизнесмена. В отчаянието си финансовият директор на „Свети Кирил“ ще обмисли да махне детето, а какво решение ще вземе, ще разберем в епизодите на медицинската драма тази седмица.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ