HI-LIFE 

Снахата на Аня Пенчева подкара звяр за 150 хиляди

Истински звяр сред автомобилите подкара снахата на Аня Пенчева – Ива Русинова. Дали родната актриса е помогнала финансово на красавицата да се сдобие със свръх скъпата кола, не се знае. Но сумата със сигурност е непосилна за гаджето на Ангел Караньотов, пише Галерия.

С тунинговано Audi Rs5 за 150 000 лева се фука Ива Русинова в социалната мрежа и раздвоява мъжката аудитория – на колата ли да се радват, на жената ли… Гаджето на сина на Аня Пенчева е професионален дрифтър, шампионка в не едно и две състезания, а паралелно с това има онлайн бутик за спортни дрехи. И въпреки разнообразните сфери, в които се развива, сама не би могла да си позволи кола за 150 бона.

Като четирикратен европейски шампион по супермото Ангел Караньотов също не може да се похвали със стабилни доходи и чак такива възможности. Според запознати Ива просто се е снимала с тузарската кола на някой от колегите си и е решила да се изфука „за заблуда на противника“.

Други не отхвърлят възможността именно Караньотов да й е закупил Audi-то. „Той си пада малко луд. Като нищо да пръсне всичките си пари по една фуста“, клатят глава негови авери.

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ