АВТО-МОТО 

Mercedes-Maybach ще залага на нов вид окачване

Mercedes-Benz ще подготви за бъдещите луксозни модели на Mercedes-Maybach окачване на основа на най-съвременните технологии. Това съобщи Autocar, като цитира главния инженер на Maybach Юрген Вайсингер.

Вайсингер поясни, че окачването по-бързо ще взаимодейства с камерите, които анализират пътната обстановка, и ще може по-добре да адаптира настройките за по-плавно возене. Той добави, че моделите ще имат и нова автоматична скоростна кутия, при която предавките ще се сменят по-радко за по-добър комфорт на пътниците.

Очаква се новите технологии да дебютират при кросоувъра Mercedes-Maybach GLS на автомобилния салон в Лос Анджелис, който ще се проведе през ноември тази година.

Вайсингер посочи също, че Mercedes-Benz не изключва серийно производство на кросоувър по мотиви на прототипа Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury (на снимките), който бе показан на автосалона в Пекин миналия месец. Новият модел ще бъде в допълнение към Mercedes-Maybach GLS. Крайното решение обаче ще бъде взето, ако потенциалните клиенти обявят готовност за покупката на такава кола.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ