ЛИЦАТА СИНЯ ЛАМПА 

Ужасна новина! Синът на годеника на Емилия е на косъм от смъртта

От столичната болница „Света Анна“ дадоха извънредна информация, свързана с тежката катастрофа, в която пострада певицата Емилия, годеникът й Жорж Башур и сина му.

Тримата са катастрофирали на магистрала „Тракия“, а зад волана е бил 19-годишният младеж. И тримата са настанени в столичната болница за лечение, но преди минути от там изнесоха доста притеснителни данни за пострадалото момче. „Той има много тежка черепно-мозъчна травма. Със сериозно увреждане на черепа и мозъка. Не мога да кажа дали е в мозъчна смърт. Прогнозата за него е по-скоро песимистична“, каза изпълнителният директор на УМБАЛ „Св. Анна” д-р Славчо Близнаков.

„Състоянието му е крайно тежко. Не мога да кажа дали ще остане инвалид, ако оцелее. Той е в реанимация и се предприемат всички необходими мерки. На апаратно дишане е“, уточни още д-р Славчо Близнаков.

Той допълни, че другите двама ранени – Емилия и годеникът й Жорж Башур, ще останат два-три дни и ще бъдат изписани. „Жената е настанена в хирургия с гръдно-коремна травма, без опасност за живота, за наблюдение. Другият мъж е настанен в ЛЧХ с обработени травми, без опасност за живота. Няма да има никакви последици за здравето на певицата и нейният приятел”, каза още д-р Близнаков.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ