МИСТЕРИИ 

Какви способности развиват преживелите клинична смърт?!

Хората, преживели клинична смърт и върнали се към живота, споделят любопитни неща. Много от техните истории са описани и публикувани.

Учените обясняват, че клиничната смърт настъпва, когато квантовите вещества, формиращи душата, излязат от нервната система и влязат в просторите на Вселената. Понякога след клинична смърт хората получават странни дарби. Има случаи, в които интуицията се развива силно и човек започва да предусеща най-различни събития.

Има хора, които са станали ясновидци, след като са изпаднали в клинична смърт. Смята се, че хората, които виждат минало и бъдеще, черпят информация от общо информационно поле, в което има данни за всяко нещо, което някога се е случвало или ще се случи, независимо с кого. Силната интуиция се развива при различни видове травми, стресови ситуации и много често след клинична смърт. Някои от хората, преживели клинична смърт, твърдят, че докато са били в отвъдното, са чули глас, който им е казал, че трябва да се върнат – всички с отделни специални мисии.

Сред странните особености, които могат да се случат след клинична смърт е абсолютната липса на сън при някои хора. Те не се чувстват изморени от това, че изобщо не спят. Понякога след клинична смърт човек се събужда със знанието на езици, които отдавна вече не се използват. Това се случва понякога на хора, които изобщо не се справят с ученето на чужди езици. Но понякога хората, преживели клинична смърт, след излекуването си се затварят напълно в себе си, спират да контактуват и с най-близките си приятели и започват да се държат странно и отчуждено.

Споделете или харесайте в социалните мрежи:

ДРУГИ ПУБЛИКАЦИИ