Home » Наука и технологии » У нас отварят още две станции на Tesla, ако гласувате за тях

У нас отварят още две станции на Tesla, ако гласувате за тях

Сподели новината

Мрежата от зарядни станции на Tesla е една от най-разпространените в света, макар България да допринася за това само с две локации – София и Пловдив. През 2024 година към този списък ще се присъедини и Бургас, а след това може да видим съоръжения за зареждане във Варна и Русе.

Това ще се случи ако зарядните станции получат достатъчно гласове в новия сайт на Tesla, който позволява на потребители от целия свят да гласуват за това, къде точно искат да видят следващите станции на Tesla. Разбира се, първата ни работа бе да проверим къде се намира България в този списък и изненадващо, страната ни не е толкова назад към момента на писане на този текст.

Станцията в град Варна е събрала 644 вота и се нарежда на 28 място в Европа, докато тази в Русе събира 667 гласа и се нарежда на 24 място. Очаквано, граничната точка е по-популярна и се радва на интерес, както от нашата страна, така и от Румънска.

Поставете оценка:

2.8

Оценка 2.8 от 9 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар