Home » България » Венеция Ангова, ПП: Темата за хартиената бюлетина е връщане назад

Венеция Ангова, ПП: Темата за хартиената бюлетина е връщане назад

Сподели новината

Със сигурност няма опасност групата ни да се разцепи и разпадне. Чувала съм подобни спекулации и категорично мога да заявя, че няма такава опасност. Това заяви в предаването „Денят на живо“ по NOVA NEWS депутатът от „Продължаваме промяната“ Венеция Ангова.
„Не смятам, че е добър подход президентът да се ползва като посредник за съставянето на редовно правителство. За мен той не трябва да се меси в процедурата. Неговата работа е да връчи мандатите и да не прави политически инженеринг. Ние няма да подкрепим мандата на ГЕРБ. Ясно сме заявили това. Няма никакво чувство на мъст. Факт е, че с основната дейност на ГЕРБ беше свалено нашето работещо правителство и се застрашиха социалните мерки за хората в тази тежка ситуация. От ГЕРБ показват само една привидна диалогичност. Те говорят едно в публичното пространство и после вършат съвсем други неща, които защитават интересите на ГЕРБ. Ние искаме публичен дебат с тях по политики. Казали сме, че няма да подкрепим техен кабинет, но ще подкрепим политики, които споделяме. Всички тези разговори трябва да са публични, пред камерите в НС. Аз веднъж съм била на председателски съвет и там чух едно от една партия, а в зала се случи съвсем друго. Това показва, че разговорите трябва да се водят при открити, а не при закрити врати. Скандалите с председателите на комисии в НС показват, че другите ги е страх от нашите подготвени кадри“, категорична бе тя, цитирана от novini.bg.
„Темата за хартиената бюлетина е едно връщане назад. Всички виждаме, че при машинното гласуване няма възможност за манипулации. Със сигурност има накъде да се подобрява машинния вот. Това може да се случи с повишаване на механизмите за проследяване на машинния вот. Днес напуснахме заседанието на правна комисия, защото предложихме точката за хартиената бюлетина да отпадне и за пореден път правилата за работа в НС не бяха спазени. Ние държим и винаги ще спазваме законите“, обяви Ангова.

Поставете оценка:

Оценка от 0 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.