Home » Наука и технологии » Samsung отново се подигра на Apple

Samsung отново се подигра на Apple

Сподели новината

Samsung за пореден път се подигра на Apple и смартфоните на компанията като този път корейската компания стори това чрез своя акаунт в Weibo, където бе публикувана интересна реклама. Краткото видео е посветено на футбола, а основен мотив в него са сгъваемите смартфони.

Както вероятно знаете, Samsung е водеща компания в тази сфера, а Apple все още не е навлязла в този тип устройства и поне към момента няма изгледи това да стане в близката година. Въпреки това, обаче, корейците решиха да привлекат фенове на Apple на своя страна и да изпробват сгъваемите устройства.

Във видеото се вижда как въображаема публика от сгъваеми смартфони прави мексиканска вълна, докато няколко статични „фена“ не успяват да се включат, а на дисплеите им се появяват тъжни емотиконки.

Поставете оценка:

3.7

Оценка 3.7 от 21 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.