Блъснатите от Кристиян в Триград: Някой помага на момчето да се укрива!

 

Операции предстоят на двамата от четиримата пострадали при катастрофата в Триград, когато 16-годишен ученик ги помете със семейното „Ауди“ и избяга. Утре предстои да бъде оперирана Екатерина Христова в Пирогов, която е с фрактури на таза.

Хирургическа интервенция на лицевите челюсти предстои и на Валентин Нечев. Той все още се намира в болницата в Смолян, като се надява до края на седмицата да бъде изписан, за да продължи лечението си в столична клиника.

„Определено съм по-добре, претърпях операция на десния крак, като имах проблеми със сухожилията и мускулите. Предстои ми операция на челюстта, но тя ще е като ме изпишат от тук. Надявам се това да се случи до края на седмицата“, разказа Валентин в болничната стая на Травматологично отделение в Смолян.

Според него останалите двама пострадали, между които имаше и дете, се чувстват добре и са си в домовете. Валентин, който работи като бояджия на самолети, се надява да има щастлива развръзка с изчезналия 16-годишен младеж.

„Според мен той е в безопасност и някой му помага“, добави Валентин. Той бе категоричен, че всички пострадали ще си търсят правата.

Вашият коментар