Home » Крими » Тийнейджъри пребиха до смърт мъж във видинско село

Тийнейджъри пребиха до смърт мъж във видинско село

Сподели новината

Тийнейджъри пребиха до смърт мъж във видинско село, съобщават от областната дирекция на МВР във Видин. Сигналът за случилото се е подаден вчера в 14.15 часа. Двама жители на Гъмзово съобщили в полицията за нанесен побой над човек от селото им, което се случило късно вечерта на 1 януари.  Също така на 2 януари около обяд те видели мъжа да лежи в двора пред къщата си.

Пристигналите на адреса в селото полицейски служители открили безжизненото тяло на 59-годишния стопанин с видими следи от насилие. Оперативна група и следовател, в присъствието на съдебен лекар, извършили оглед на местопроизшествието. Тялото е транспортирано за аутопсия в МБАЛ-Видин.

ОЩЕ: Пиян син преби 76-годишния си баща

В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни действия като съпричастни към извършеното тежко криминално престъпление разследващите установили четири момчета от селото.

С полицейска мярка за срок до 24 часа задържали трима непълнолетни – на 15, 16 и 17 години. На малолетен – 10-годишен, е предоставена полицейска закрила. По случая е образувано следствено дело по описа окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин.

ОЩЕ: Жена от русенско село е открита мъртва в дома си

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Мъж и жена откраднаха сухи мезета, задържаха ги

Мъж загина в катастрофа заради неспазване на пътен знак

Жена от русенско село е открита мъртва в дома си

Пиян син преби 76-годишния си баща

Шофьорът, ударил две коли на Нова година и избягал, е служител на МВР

Мъж е ранен при пожар в Благоевградско

Планински спасители в нова тежка акция в Рила, турист е със счупен крак

Шофьор предизвика две катастрофи в София и избяга

МВР: Над 15 600 нелегални мигранти са задържани у нас до ноември 2022 г.

Работещ на полигона в Ново село американец е намерен мъртъв в квартирата си

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар