Home » Крими » Дрогиран шофьор удари патрулка при опит да избяга от полицията във Варна

Дрогиран шофьор удари патрулка при опит да избяга от полицията във Варна

Сподели новината

Дрогиран шофьор удари патрулка при опит за избяга от полицията във Варна. Инцидентът става на ул. ”Отец Паисий”.

“Направи ни впечатление на съмнителното поведение на трите момчета, които се намираха в автомобила. Те се движеха прекалено бавно, а след като ни видяха единият си сложи качулката, а другият се обърна. В този момент ние потеглихме след тях. Те спряха на червен светофар, а ние до тях. Щом ни видяха шофьорът включи задна скорост и блъсна автомобил зад него, а после и полицейската кола”, разказа младши автоконтрольор в КАТ-Варна Георги Петков пред бТВ.

Петков подчерта, че малко след това колата се удря в бордюр близо до стадион “Спартак”.

“След като колата удари автомобил аз се затичах, за да видя дали хората са добре. Шофьорът се опита да ме блъсне, след като потегли рязко напред, добре че успях да се отдръпна”, добави младши автоконтрольор в КАТ-Варна Красен Евтимов.

Димитър Софрониев, който беше задържан след зрелищна гонка с полицията на „Ломско шосе“ в София, остава в ареста, реши Софийският градс…

По думите му собственикът и водач на автомобила го е обявил за издирване след случилото се.

“В последствие ние го разпознахме. Пробата ми за наркотици е била положителна. Той не е имал шофьорска книжка никога”, каза Евтимов.

“Лицето е намерено за по-малко от един час. Това е 43-годишен варненец, който е криминално проявен. В автомобила са намерени осем пликчета, съдържащи амфетамин и марихуана. Намерена е и електронна везна. В дома му са намерени боеприпаси за автомат “Калашников” и два буркана с фосфор”, заяви инспектор Димитър Георгиев към Второ РУ към ОДМВР-Варна.

ОЩЕ: Шофьорът, предизвикал тежката катастрофа край Русе, е бил дрогиран

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.