Home » Любопитно » Хорър франчайзът „Заклинанието“ ще бъде превърнат в сериал

Хорър франчайзът „Заклинанието“ ще бъде превърнат в сериал

Сподели новината

Филмовият хорър франчайз „Заклинанието“ ще бъде превърнат в телевизионен сериал, специално създаден за обновената стрийминг услуга на HBO – Max. Компанията обяви, че сериалът ще бъде част от новото съдържание на ребрандираната платформа, която ще бъде новата стрийминг услуга на HBO, обединяваща HBO Max и Discovery+.

Също така бе потвърдено, че сериалът ще бъде едно от водещите телевизионни предавания, с които ще стартира новата услуга, и ще „продължи историята, заложена в игралните филми“. Джеймс Уан, който режисира първия филм от франчайза през 2013 г., води преговори за ролята на изпълнителен продуцент на поредицата.

Сериалът се създава под ръководството на Питър Сафран, който ще действа като продуцент на шоуто и сега е съпредседател на DC Studios на Warner Bros Discovery.

Досега франчайзът „Заклинанието“ включва осем филма, включително оригиналната трилогия и множество спинофи, като филмите за обладаната кукла Анабел и духа на монахинята Валак.

Първият филм се фокусира върху разследващите паранормални явления Ед и Лорейн Уорън (в ролите Вера Фармига и Патрик Уилсън), които са натоварени със задачата да помогнат на семейство, тероризирано от мрачно присъствие в тяхната ферма. Всички оригинални филми от поредицата са по реални случки и събития и включват истинските имена на хората, участвали в тях.

Двойката се завръща за продължението през 2016 г., а през 2021 г. излиза филмът „Заклинанието: Дяволът ме накара да го направя“.

Поставете оценка:




1

Оценка 1 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар