Home » Спорт » Реферът, ударил бранител на Ливърпул, се размина без наказание

Реферът, ударил бранител на Ливърпул, се размина без наказание

Сподели новината

Футболната асоциация на Англия взе решение да не наказва страничния рефер Константин Хацидакис, който удари с лакът бранителя на Ливърпул Анди Робъртсън на полувремето на мача с Арсенал, завършил 2:2.

Инцидентът на „Анфийлд” не се видя в реално време, но веднага след мача в социалните мрежи се появиха множество видео клипове, в които си личи как съдията удря в брадичката защитника на „червените”.

След изслушването на самия рефер и футболиста на Ливърпул, както и след преглеждането на ситуацията от всички възможни ъгли, от Футболната асоциация са преценили, че няма основания за сериозна санкция.

Самият рефер обяви, че вече е поднесъл своите извинения към Робъртсън.

Поставете оценка:




1

Оценка 1 от 1 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.