Галев праща яки пачки на любовницата си, тя командори из Дупница като мутра

 

Любовницата на Пламен Галев – Юлияна, щъка из родната си Дупница само с баровски коли и по всичко личи, че далаверите на богатия й любовник, укриващ се от години от родните власти зад граница не са спрели и той я финансира ударно. Държанката на мафиота къта в гаража си няколко автомобила, всеки от които е на стойност по над 100 бона, пише „Хотарена“.

Докато той и авера му Геле са издирвани от Интерпол, къдрокосата брюнетка харчи милионите му и се дължи като собственичка на града, нареждайки като истинска мутра в различни бизнеси, които ръководи.

За капак юрка чисто нова лимузина „Ауди“. Справка по автокъщите показва, че цената на базовия модел е 150 хиляди лева. Майката на последното дете на Пламен с лека ръка хвърлила една камара пари, които явно получава редовно от избягалия си любовник.

Нейни познати я описват като жена, която през живота си не е изкарала сама повече от 100 лева. В града бръмчала като принцеса, придружавана с не по-малко от двама души охрана. Глезела яко и щерка си от Пламен с дрехи за хиляди левове. Момиченцето винаги се возело до майка си и също било глезено като принцеса.

Вашият коментар