Home » Крими » Дрогиран предизвика катастрофа с три коли в Борован, ранена е жена

Дрогиран предизвика катастрофа с три коли в Борован, ранена е жена

Сподели новината

Три коли са се ударили в село Борован, съобщават от ОД на МВР-Враца, предаде NOVA. При инцидента няма сериозно пострадали хора, допълват от дирекцията. Автомобилите са управлявани от двама младежи на 19-години и един на 21 години. И тримата участници в проишествието са местни жители.

При сблъсъка е ранена 20-годишна жена от село Добролево, която била в една от колите. Пострадалата е транспортирана с реаномобил до ФСЦМП – Бяла Слатина, където е прегледана и е освободена без опасност за живота.

Установеният за виновен водач е дал положитена проба за наркотици. Полевата проба отчела при него наличие на амфетамини. Издаден му е и талон за допълнително изследване, който епредставен в ФЦСМП-Бяла Слатина и където шофьорът дал кръв за лабораторен анализ.

Причинителят на проишествието е задържан в районното управление на полицията в Бяла Слатина в срок до 24 часа, а по случая е образувано бързо полицейско производство.

Поставете оценка:




3.7

Оценка 3.7 от 3 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.