Home » Свят » Украйна е свалила всички изстреляни руски ракети

Украйна е свалила всички изстреляни руски ракети

Сподели новината

Украинската противовъздушна отбрана е свалила всички руски ракети, изстреляни по Киев по време на днешната дневна атака, и в столицата не са били поразени цели, предаде Ройтерс, като се позова на военната администрация на града, предаде БТА.

Въздушната атака е била извършена няколко часа след нощните удари с дронове и ракети, и е била шестнадесетото нападение срещу Киев през този месец, добави военната администрация.

Тази нощ по време на поредното руско нападение, украинските военновъздушни сили унищожиха 37 крилати ракети Х-101 и Х-555, 29 безпилотни самолета "Шахед" и 1 разузнавателен летателен апарат, заяви по-рано във "Фейсбук" главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни, съобщи "Укринформ".

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.