Красимир Райдовски: БСП да свали ГЕРБ? Приказки от 1001 нощ!

 

Другарят Живков се справяше много по-добре с вътрешната опозиция от Корнелия Нинова. Тодор Живков искаше да се откаже, но не предвиждаше последиците от това отказване. Това каза гласът на кабинета на Виденов Красимир Райдовски в ефира на предаването ”Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3.

”България е по-важна за запада отколкото за изтока. 1990 година по времето на Елцин руснаците рязко промениха отношението си към България”. Райдовски определи като безумно твърдението на говорителката на руското външно министерство за спасяването на евреите. ”По това време руските евреи бяха с руски имена и беше много трудно те да бъдат разпознати”, каза той.

”Бойко Борисов няма идея какво е компромат и има ли почва у нас, коментира още Красимир Райдовски. Според него във ваденето на показ на онази дейност на правителството, която ще работи срещу него, не бива да бъдат вадени фалшиви новини, защото те работят срещу него. ”БСП може да свали правителството на ГЕРБ само в главите на някои от нейните членове. Това са приказки от 1001 нощ”, каза още той.

Вашият коментар