Home » Крими » Пребитият в Струга Бекир Кадриески иска да продължи лечението си в България

Пребитият в Струга Бекир Кадриески иска да продължи лечението си в България

Сподели новината

„Шемето“ Бекир Кадриески иска да дойде у нас, за да продължи лечението си, тъй като има съмнения, че в РСМ ще му помогнат.

Той коментира, че днес се чувства по-добре, но посочи, че в болницата не са му направени никакви изследвания, единствено са му предписани лекарства. По думите му лекарите не били особено трогнати от призивите му за помощ.

„Казаха: като ти дойде редът, можеш да се снимаш“, посочи Кадриески, който се оплаква от стомашни болки и главоболие.

Към момента властите и медиите в страната не спекулират кой е човекът, нанесъл побоя над Кадриески. Той посочи, че е видял нападателя си, но няма близки отношения с него. Нападателят се е предал сам в полицията.

Другият съпредседател на „Шемето“ – българинът Живко Чакръкчиев снощи заминал за Струга, за да види колегата си.

„Днес ще се срещна с полицията, за да разбера какво се прави по случая. Това, което разбрах дотук е, е нападателят наистина се е предал сам, министърът на вътрешните работи е казал по телевизията, че той ще бъде разпитан. В същото време познати на нападателя се обаждат на Кадриески, пращат хора в къщата му, за да го накарат да отиде на среща с нападателя, за да се разберат“, обясни  по БНТ.

По всичко изглежда, че властите искат да замажат нещата и случаят да се изкара като частен, а не като престъпление от омраза, смята Чакръкчиев.

ОЩЕ: Ето какво е състоянието на Бекир Кадриески ден след побоя

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.