Home » Крими » Убиха мъж след свада в село Болярци

Убиха мъж след свада в село Болярци

Сподели новината

Криминалисти от полицейската дирекция в Пловдив разследват смъртта на 38-годишен мъж от асеновградското село Болярци. Сигналът за междусъседско сбиване в селото е получен около 22.30 ч. снощи. Незабавно натам са насочени полицейски екипи на РУ-Асеновград и сектор Специализирани полицейски сили.

Междувременно обаче било съобщено, че пострадал участник в боя е откаран в асеновградска болница с личен транспорт, а оттам е констатирана смъртта му.

При огледа по тялото на 38-годишния мъж са установени прободни рани. Веднага е задържан и предполагаемият извършител, на 20 години.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е Окръжната прокуратура в Пловдив.

При сбиването няма сериозно пострадали. Допълнително са задържани други четирима участници за престъпление по чл. 325 от НК и един за увреждане на лек автомобил. Активните действия за изясняване на всички факти и обстоятелства около случилото се продължават.

В Болярци е осигурено полицейско присъствие, няма други нарушения на обществения ред и към момента обстановката е спокойна.

Поставете оценка:




3

Оценка 3 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар