Home » Свят » Конвой от чеченски военни се насочва към Ростов на Дон

Конвой от чеченски военни се насочва към Ростов на Дон

Сподели новината

Голям конвой с военна техника се движи в посока Ростов на Дон, съобщи телеграм каналът "Ростов главный". Няма потвърждение за достоверността на видеото.

Колоната, включваща бронирани машини, автомобили и военни камиони, се е простирала на няколко километра.

„Всички отиват в Ростов. Всички чеченци“, казва мъжът във видеото. Той също така добави, че видеото е заснето близо до село Матвеев Курган. Това е на около 50 километра от Таганрог. Разстоянието от Таганрог до Ростов на Дон по магистралата е 75 километра.

Чеченският лидер Рамзан Кадиров зави по-рано, че ако се наложи, силите му са готови да помогнат за потушаването на бунта, обявен от ръководителя на руската частна наемническа компания "Вагнер". Кадиров определи действията на Евгений Пригожин като "удар с нож в гърба" и призова руските военнослужещи да не се поддават на никакви "провокации".

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар