Home » Крими » Полицай катастрофира в Харманли, избяга и се заключи в дома си

Полицай катастрофира в Харманли, избяга и се заключи в дома си

Сподели новината

Полицай от Харманли е катастрофирал с личния си автомобил, след което е избягал и се е заключил в дома си, отказал кръвна проба и се е държал арогантно с колегите си.

Срещу него има образувана дисциплинарна проверка и е отстранен временно от работа. Има и друга проверка отпреди месеци за хаотична стрелба със служебното оръжие.

Официално от полицията съобщават, че в четвъртък в 18 часа 33-годишен е подал сигнал в управлението, че лек автомобил се е ударил във вратата на гаража му, намиращ се в квартал „Изгрев“ в Харманли. На място са изпратени униформени служители, които установили деформацията по вратата на бетонния гараж. По свидетелски показания на около 150 метра е установена и колата, причинила инцидента и 48-годишният ѝ водач. Той е отказал кръвна проба за алкохол и наркотици и не е изпълнил полицейско разпореждане да остане на място, като е влязъл в блока и се е заключил в жилището си.

На полицая са съставени три акта по Закона за движение по пътищата и един акт по Указа за борба с дребното хулиганство, информира bTV.

Поставете оценка:




3.8

Оценка 3.8 от 8 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.