Home » България » Хванаха мъж, ловил незаконно бели миди в Черно море

Хванаха мъж, ловил незаконно бели миди в Черно море

Сподели новината

Заловен е извършител на незаконен улов на бяла пясъчна мида, съобщават от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА). Това е станало при съвместна проверка на контролни органи на ИАРА и полицейски служители към Районното управление в Приморско.

Драгиращо средство за улов на бяла пясъчна мида било поставено на борда на риболовен кораб, акостирал на кея в местността „Аркутино“. Съставен е доклад от проверката, а уредът е иззет и предаден за унищожаване. На собственика на риболовния кораб ще бъде съставен акт за нарушаване разпоредбите на Закона за рибарство и аквакултури.

При друга проверка са иззети четири броя риболовни мрежи, добавиха от инспекцията. Те са били поставени в работно положение в езерото „Вая“. Проверката е извършена след подаден сигнал на тел. 112. Иззетите мрежи са предадени за унищожаване.

Поставете оценка:




5

Оценка 5 от 2 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.