Home » Мнения » Юлий Георгиев: Защо не се получава нормален диалог с ИТН?

Юлий Георгиев: Защо не се получава нормален диалог с ИТН?

Сподели новината

Първо, защото лидерът, главата, шефът им е скрит зад завесата и не искам да го обидя, но не е и професионално и физически пълноценен да реализира отговорностите на политическото лидерство.

Второ, цялата им представителна група, май трупа е по-точно, няма политическо мислене и поведение, не владее и политическия език.

Трето, може би и първо, идейният им план не е избистрен и цялостно оформен, което естествено води до сценичен хаос и поредица от гафове.

Четвърто, очевидно е отсъствието на знания, опит, да не говорим за практика в сферата на държавното управление.

Всичко това ги прави непълноценни за отредената им роля да бъдат водещия политически фактор в момента в страната. Лошото е, че те не осъзнават и не виждат в нищо от казаното дотук проблем, което влошава още повече ситуацията.

Юлий Георгиев/фейсбук

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената