Home » Крими » Катастрофирал тир край Пазарджик затруднява движението по магистрала „Тракия“

Катастрофирал тир край Пазарджик затруднява движението по магистрала „Тракия“

Сподели новината
Временно движението при 80-и километър на автомагистрала „Тракия“ край Пазарджик в посока Бургас се осъществява само в аварийната лента поради катастрофирал тир, съобщават от Агенцията „Пътна инфраструктура“. Ограничено е преминаването по изпреварващата и активната ленти.

При инцидента няма сериозно пострадали, водачът е с леки наранявания, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Камионът е катастрофирал без участие на друго превозно средство.

Още: Отново тежка катастрофа на „Тракия“, има ранени деца

Товарният автомобил е превозвал зърно. В момента са заети основната и изпреварващата лента, движението се осъществява през аварийната лента. На място са екипи на „Пътна полиция“ и на АПИ. Движението се регулира от екип на „Пътна полиция“, изчаква се тежка техника, която да дойде, за да разтовари автомобила от зърното, след което той да бъде вдигнат и преместен от района на магистралата. 

От МВР призовават водачите, които се движат в посока Бургас, да шофират с повишено внимание и със скорост много по-ниска от позволената скорост, защото има рискове от пътнотранспортни произшествия, ако водачите не спазват необходимата дистанция. 

Още: Тежка катастрофа затвори АМ „Тракия“ край Карнобат (СНИМКИ)

При друг инцидент по-рано днес, автомобил се запали на 239-и километър от магистрала „Тракия“. Инцидентът стана малко след 17 часа. Гръмнаха гумите на колата и се разрази пожар, предаде репортер на Actualno.com.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.