Home » Крими » Вече са двама арестуваните заради момичето с 400 шева

Вече са двама арестуваните заради момичето с 400 шева

Сподели новината
Двама арестувани заради момичето с 400 шева от Стара Загора. Става въпрос за сочения за извършител на изключително тежкото посегателство,както и мъж, който е отправял заплахи към жената, подала сигнала към NOVA за бруталното нападение.

„Аз вече не мога да изляза от вкъщи сама. Вчера бях в голям шок. Това е нещо, което не може да се опише с думи. Видях, че имам заплаха от профил с име Виктор Костов. Казваше ми се да внимавам какво говоря и пиша. Много ме е страх и за семейството ми”, обясни жената, получила заплахи.

ОЩЕ: Директор във водещо предприятие изхвърча, след като защити изверга, нарязал с нож приятелката си?

NOVA разговаря с адвоката на сочения за извършител на посегателството. Защитникът му обясни, че е задържан по друго обвинение – за закана с убийство към пострадалото момиче. „Той отрича да има такива заплахи. Досъдебното производство за тази закана е образувано вчера”, посочи Валентин Димитров.

Според адвоката информацията, че обвиняемият се е опитвал да избяга и да напусне Стара Загора не е истина. „Снощи получихме призовки, донесоха ги в 1 ч. Задържан е, след като е пътувал да се яви в районното”, поясни Димитров. И допълни: „Категорично отрича да има каквото и да било участие”.

Утре ще има национален протест пред Съдебната палата в София, заради този случай на насилие и реакцията след него. Демонстрации ще има в няколко градове на страната.

ОЩЕ: Адвокатът на Георги Николаев: Не е ясно защо го арестуваха, категорично отрича да е измъчвал момичето

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар