Нагъл глезанчо! Арестуваха Гущеров след пиянски запой, посегнал на полицаи

 

Разглезеният милионерски син Християн Гущеров е бил арестуван тази нощ след пиянски запой прераснал в побой в столична дискотека. Богаташкото отроче на Добромир Гущеров пиело с компания в столична чалгатека и след това се скарало с мъже от друга маса. Свадата се пренесла извън заведението.

Гущеров се метнал на скъпарската си лимузина и между него и опонентите му започнала гонка по улиците. По едно време между Гущеров, охранителите му и други мъже започнал бой. На място пристигнали и полицаи. Бившият мъж на Мара Отварачката обаче бил толкова разярен, че посегнал на униформени служители на МВР.

Органите на реда, обаче не се стреснали и моментално му сложили белезници. Гущеров-младши е отведен в ареста за 24-часа, а прокуратурата му е повдигнала обвинение за хулиганство и е започнала разследване по случая.

За жалост в България повечето от богаташките наследници са известни като лентяи, които по цял ден се чудят как да прахосат парите на богатите си родители, пише Блиц.бг. И винаги намират начин да се замесят в скандали, за да се харесат на силиконовите си любовници.

Подобен бе и случаят със сина на бившата царска екоминистърка Долорес Арсенова, който бе прибран в килията. Крайно време е МВР да провери защо Гущеров нарушава забраната за придвижване с кортежи и продължава да е съпровождан от няколко автомобила по пътя от къщата на баща си до локалите.

Вашият коментар