Home » Наука и технологии » Ето как може да изглеждат Galaxy S24 и S24+

Ето как може да изглеждат Galaxy S24 и S24+

Сподели новината

По-рано този месец ви разказахме за предполагаемата премиера на Galaxy S24 серията, която ще се състои през месец януари. След тези слухове, сега в интернет се появиха други такива, придружени със снимки, които нагледяват начина по който трябва да изглежда Galaxy S24.

Рендърите са дело на Smartprix и ни представят как трябва да изглежда Galaxy S24 и Galaxy S24 Plus според настоящата информация. Разбира се, както и до момента, не можем да бъдем сигурни на 100%, че смартфоните ще изглеждат така, но ни дават отправна точка към която да се насочим.

За разлика от своите предшественици, този път от Samsung изглежда ще заложат на „плоски“ страни, които ще различават значително смартфона от неговите предшественици. Също така можем да забележим и промяна в местоположението на светкавицата, която вече се намира между първата и втората камера. В дясната страна под бутона за заключване виждаме и антена, която до момента не бе разположена там при S23.

Поставете оценка:




4.6

Оценка 4.6 от 9 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.