Home » Свят » Дмитрий Медведев: Очаквам увеличаване на броя на руските региони

Дмитрий Медведев: Очаквам увеличаване на броя на руските региони

Сподели новината

Русия ще продължи своята специална военна операция, докато не унищожи напълно режима в Украйна и не освободи земите ѝ. Това обяви заместник-председателят на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев, съобщава ТАСС.

"Специалната военна операция ще продължи, докато нацисткият киевски режим не бъде напълно унищожен и изконните руски земи не бъдат освободени от врага", написа той в Telegram в Деня на присъединяването на Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област към Русия.

Медведев отбеляза, че преди година жителите на тези региони са взели "решение" да се обединят с родината си. "Техният избор стана символ не само на възстановената историческа справедливост, но и на единството на руския народ, неговата огромна воля и решителност", подчерта той.

"Победата ще бъде наша и ще има още нови руски региони", добави Медведев.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране.Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани.Ние държим на прозрачността и истината.Заповядайте прочетете полезна информация и тук:365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Leave a Reply

Your email address will not be published.