Home » Наука и технологии » Apple коментира проблема с прегряването на новия iPhone

Apple коментира проблема с прегряването на новия iPhone

Сподели новината

През изминалата седмица ви съобщихме за голям проблем, който засегна серията iPhone 15 и по-конкретно Pro моделите с титаниеви рамки. Много собственици на устройства от цял свят се оплакаха, че смартфоните им прегряват дори и при ежедневни и на пръв поглед лесни задачи като провеждане на разговори или писане на съобщения.

До момента от Apple не бяха коментирали проблема публично, но ето, че това вече се случи. От компанията излязоха с официално съобщение в което казват, че са запознати с оплакванията и ще се погрижат за тяхното разрешаване в най-кратки срокове.

„Идентифицирахме няколко условия, които могат да доведат до по-топла работа на iPhone от очакваното. Устройството може да се почувства по-топло през първите няколко дни след конфигуриране или възстановяване на устройството поради повишената фонова активност.

Открихме и грешка в iOS 17, която оказва влияние върху някои потребители и ще бъде отстранена в софтуерна актуализация. Друг проблем е свързан с някои скорошни актуализации на приложения на трети страни, които водят до претоварване на системата. Работим с разработчиците на тези приложения по поправки, които са в процес на разпространение.“

Поставете оценка:




3.4

Оценка 3.4 от 5 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар