Home » Наука и технологии » Топ технологиите на Samsung в нов магазин в София

Топ технологиите на Samsung в нов магазин в София

Сподели новината

По време на стилно събитие в четвъртък вечерта, KARE България откри новия си магазин в София, като по този начин разшири своето присъствие на родната сцена. Новият шоурум на компанията се намира на бул. Цариградско Шосе 90 в сградата на Capital Fort, където на пространство от над 750кв.м. са разположени екстравагантни и стилни мебели и аксесоари за дома.

Част от шоурума са и новите попълнения на Samsung, които се сливат с шикозните предложения в магазина. Такъв е например телевизорът The Frame, който със своя размер и сменяеми дървени рамки, може лесно да бъде объркан с картина, когато е положен на стената. Матовият дисплей в комбинацията с режима Art Mode, ви позволяват да „поставяте“ различни произведения на изкуството на екрана.. Разбира се, не липсват и всички функции на стандартните телевизори като предлага 4K резолюция с QLED технология. Предлага се в различни размери от 43 инча до 85 инча.

Друга технологична находка, която се слива с дизайнерските решения в шоурума е The Serif, който също е 4K QLED смарт телевизор в размер от 43 до 65 инча и също така е по-скоро модерна интерпретация на класическите телевизори. Телевизорът пристига с дълги крака и сравнително дебела горна и долна част, върху които може да поставяте различни аксесоари, които да допълват визията му.

Последният продукт, който клиентите на KARE могат да видят от Samsung е компактният проектор The Freestyle. Той се характеризира със своите изключително компактни размери и възможност за лесно пренасяне. Цилиндричният проектор пристига с въртяща се стойка и възможност за автоматично адаптиране към повърхността към която е насочен. По този начин не ви трябва нищо повече от пространство към което да го насочите и той автоматично да мащабира картината и перспективата ѝ. Проекторът разполага и с говорители с изключително чист звук, както и всички функции на смарт телевизорите на компанията.

Поставете оценка:




3

Оценка 3 от 6 гласа.

ВИЖТЕ ПЪЛНАТА И ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ ТУК

Какво мислиш по темата?
Сподели новината

About 1DEN.BG Новините

1ден - 1den.bg съществува от 2016-та година, като се старае да предлага само истината на своите читатели. Чисти новини, такива каквито са, без цензуриране. Освен това се стараем да запазим и мненията на читателите, такива каквито са, реални, неподправени и също без да бъдат цензурирани. Ние държим на прозрачността и истината. Заповядайте прочетете полезна информация и тук: 365novini.com - Водещите новини ; Ko4.bg - С рогата напред ; Swoman - Мода, съвети, клюки и рецепти - Всичко за жената

Твоят коментар